Kiitos ilmoittautumisesta Jukka Harjun Toiminnalliseen Vatsatreeniin.

Tunnuksesi saapuvat sinulle pian. Lue sillä aikaa eteenpäin, koska minulla on sinulle tärkeää kerrottavaa.

Koska selkeästi haluat oikeasti hyvään kuntoon ja arvostat laadukasta treeniä, haluan tarjota sinulle 50 euron alennuksen luomaani Natural Bootcamp-ohjelmaan, joka on koko kehon aktiivinen palautumiseen ja optimointiin keskittyvä valmennus.

Normaalisti hinta on 147€, mutta kun teet päätöksen lähteä mukaan tänään, saat koko paketin hintaan 97€. Paketin mukana saat bonuksia 58,80 euron arvosta.

Tarjous on voimassa vain tänään ja saat alennettuun hintaan koska tulit jo mukaan toiminnalliseen vatsatreeniin. Bootcampin avulla avulla parannat vatsan lisäksi liikkuvuutta, nostat vireyttä ja parannat unta. Palaudut nopeammin arjesta ja treeneistä ja kehityt paremmin.

Tutustu siihen katsomalla alla oleva video jossa huipputärkeää tietoa sulle nykyihmisen treenaamisesta. Video kannattaa katsoa vaikka et hyödyntäisikään antamaani tarjousta.

Aikaa tarjouksen lunastamiseen

Mukana jo yli 800 henkilöä!

Katso videolta 3 tärkeintä asiaa nykyihmisen liikunnassa.

- Hoida jumit ja kivut, palaudu nopeammin, nuku paremmin ja ole VIREÄMPI kuin koskaan ennen!

12 viikon Natural Bootcamp verkkovalmennus

Ei repivää rääkkiä, vaan monipuolista toiminnallista treeniä kehoa kuunnellen.

- Joka viikko uusi valmis treeni joissa 15min, 30min ja 50min versio: aina sinulle sopivan pituinen treeni!

- Ohjeet ravintoon ja lepoon jotka tukevat ohjelmaa: Voit tuplata tuloksesi!

- Suljettu fb ryhmä jossa saat henk koht tukea: Aktiivinen ryhmämme antaa tietoa ja tsemppiä

- TULOSTAKUU! JOS ET SAA TULOKSIA, SAAT RAHAT TAKAISIN

Uusi kesäkunto: VIREÄ, KEVYESTI LIIKKUVA TERVE JA HYVÄKUNTOINEN

Koko kurssi sinulle hintaan 97 euroa!  (normaali hinta kurssille on 147,00€)

Lisäksi saat 58,80€ arvoiset bonukset

Liity yli 700 henkilön joukkoon laittamaan keho uuteen tilaan!

Tule mukaan tekemään itsestäsi energisempi, liikkumaan kevyemmin, palautumaan nopeammin ja nukkumaan paremmin!

12 viikon ohjelmat videoina sähköpostiisi ja omistat ne lopun elämääsi! Lisäksi fb ryhmä jossa lisää, vinkkejä, linkkejä ja ajatusten vaihtoa muiden treenaajien kanssa

Haluatko entistä paremmin vastata elämän kiireisiin, palautua paremmin, nukkua syvemmin ja olla terveempi sekä vireämpi?

Jos haluat rennon ja terveen kehon, energisen ja keskittyneen mielen, sekä kestävyyttä, voimaa ja kehonhallintaa. Tämä 12 viikon Natural Bootcamp verkkovalmennus on juuri sinulle.

Natural Bootcampin mukana tulevat Bonukset

Bonus 1 -”Ravinto Vuorokauden Ympäri”-Videovalmennus

Energisoiva, terveellinen ja kehon liikkuvana ja kunnossa pitävä ravinto. Miten rakennat sinulle ja sinun tilanteeseen sopivat ateriat aamusta iltaan maksimoidaksesi energian päivällä ja unen yöllä sekä pitääksesi kehon kunnossa.

(Arvo 29€)

Bonus 2 - ”Kotiruoka” - 40 reseptiä kotikeittiöön e-kirja.

Ei kikkailua, vaan oikeaa ruokaa, resepteillä jotka maistuvat! Kaikki reseptit ovat kerta-annoksia, joten on helppo tehdä ruokaa yhdelle, kahdelle, kolmelle ja niin edelleen. Tiedät miten ärsyttävää on tehdä neljän henkilön resepti kolmelle tai edes kahdelle kun tarvitaan esim 1/3 kananmunaa…

(Arvo 14,90€)

Bonus 3 - ”Ravitse Faskiaa” - Videovalmennus.

Tämä valmennus sisältää tärkeimmät tiedot ja strategiat miten sidekudosten kuntoon vaikutetaan muulla kuin liikunnalla. Tiedot siitä, mitä suusta laitetaan alas tai jätetään laittamatta ja millä muilla tavoilla faskiaa voi ravita, löytyy tästä valmennuksesta.

(Arvo 14,90€)

Annan sinulle siis kaikki nämä uudet 58,80:n euron arvoiset valmennustuotteet ILMAISEKSI, kun lähdet mukaan Natual Bootcamp verkkovalmennukseen 50 euron alennuksella

Ps. Tämä tarjous ei tule toistumaan

Pps. Pelkkien bonusten arvo on 58,80 euroa! Sen lisäksi saat vielä itse valmennuksenkin sisällöt käyttöösi loppuelämäksi!